Katosiko jotain?

  0600 300 758

Alkaen 2,18 €/min+mpm/pvm. Lisätietoja

Suvantokatu 10, 33100 Tampere
Ovet avoinna  : Ma 11-18 Ti-Pe 11-17 | Puhelinpalvelu  : Ma 9-18, Ti-Pe 10-17
Lisätietoja / poikkeukset

Pirkanmaan löytötavaratoimisto


Toimintaperiaate

Pirkanmaan Löytötavaratoimisto on Pirkanmaan alueella toimiva löytötavaratoimisto. Toimimme tiiviissä yhteistyössä poliisin kanssa, palvellen Pirkanmaan alueen ihmisiä ja yrityksiä. Toimintamme on aluehallintoviraston myöntämän luvan alaista ja toimintamme perustuu löytötavaralakiin ja asetuksiin. Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Tavoitteemme ja velvollisuutemme on löytää jokaiselle toimistoomme toimitetulle tavaralle sen oikea omistaja!

Lue lisää


 

Info

 

 

Löytötavaratiedustelut

Löytötavarat saapuvat meille muutaman päivän sisällä tavaran löytymisestä. Löytötavaroita voi tiedustella numerosta 0600 300 758 tai poikkeamalla toimistollemme. Vaikka tavara ei olisikaan päätynyt meille, voimme ohjeistaa kaikissa löytötavaroihin liittyvissä tilanteissa ja mahdollisesti neuvoa, mistä muualta tavaraa voisi etsiä.

 

Löytötavaroiden lunastus

Löytötavarat luovutetaan tuntomerkkejä ja lainmukaista säilytysmaksua vastaan. Joka viikko vastaanotamme suúren määrän löytötavaroita Pirkanmaan alueelta. Säilytämme kaikkia löytötavaroita niiden arvosta riippumatta täydet kolme kuukautta. Mikäli et pääse noutamaan tavaraa toimistoltamme, voimme postittaa tavaran perille.

 

Yhteydenotot

Jos tavarassa on omistajan yhteystiedot, ilmoitamme tavaran löytymisestä viipymättä. Pyrimme muutoinkin tavoittamaan tavaran oikean omistajan mikäli se on mahdollista - tarvittaessa saamme apua poliisilaitokselta. Huomioittehan, että vastaanotamme kuukausittain valtavan määrän löytötavaroita, joiden omistajatietoja on mahdotonta selvittää. Muistakaahan siis kysellä avaintenne, hanskojenne, silmälasienne ja korujenne perään!

  

Facebook

Uusimmat tiedotteet löytötavaroita koskien löytyvät ajankohtaiset-kohdasta ja tärkeimmät myös sosiaalisen median sivustoiltamme.

Ajankohtaista

plt-kyltti

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Katso

Haemme viikottain yhteistyökumppaneidemme löytötavarat ja keskitämme ne yhteen pisteeseen, jolloin kadonnut esine löytyy helpommin.

tietokone
HALUATKO YHTEISTYÖHÖN?
Close the dialog

Hoidamme kaikki löytötavaroihin liittyvät asiat puolestanne ja teillä jää aikaa kaikelle muulle. Hakuaikataulut ja muut yksityiskohdat sovittavissa tapauskohtaisesti!

Hoidamme kaikki löytötavaroihin liittyvät asiat puolestanne ja teillä jää aikaa kaikelle muulle. Hakuaikataulut ja muut yksityiskohdat sovittavissa tapauskohtaisesti!

Myymälä

Kolmen kuukauden säilytyksen jälkeen osa noutamatta jääneistä löytötavaroista lahjoitetaan tai myydään. Toimistomme yhteydessä on pieni myymälä, josta löytyy tuotteita puhelimista hanskoihin ja laukuista paitoihin. Kaikki todella edullisesti.

Verkkokauppa on avattu. Tervetuloa ostoksille Verkkokauppa
Toggle Bar