VERKKOKAUPPA ON AUKI OSOITTEESSA www.plt.fi/verkkokauppa 🥳 Lisäämme valikoimaamme tuotteita päivittäin. Voit valita toimitustavaksi joko postituksen tai noudon Suvantokadun toimistoltamme. Erittäin lämpimästi tervetuloa ekologisille ostoksille! Toistaiseksi toimituskulut puoleen hintaan!

Pyrimme pitämään toimistoa avoinna, mutta noudatamme päivittyvää viranomaisohjeistusta, joten tiedotamme muutoksista aktiivisesti sekä kotisivuillamme että Facebookissa. Muistathan myös, ettet asioi meillä sairaana. Löytötavaroiden säilytysaika on lainmukainen 3 kuukautta, joten voit noutaa hukatan tavaran myöhemmin. Lisäksi voimme myös postittaa. Kiitos huomaavaisuudestanne.

Päivitys:

Poikkeuksellisen tilanteen olemme auki useimmiten ainoastaan päivällä n. klo 14 asti. Useimmiten löydät tuoreimmat tiedot aamulla Facebook-sivumme kautta. Joinakin päivinä pyrimme olemaan pitempään auki, mutta tämä on tapauskohtaista ja tilanneriippuvaista.

Pirkanmaan Löytötavaratoimisto palvelee jälleen asiakkaitaan Blockfest-viikonloppuna. Löytötavarat saapuvat sunnuntaina toimistollemme, joten jo silloin niitä voi tulla meiltä kyselemään. Toimistolle voi myös tulla muutenkin esimerkiksi ostoksille (myymme osan väh. 3 kuukautta säilytyksessä olleista noutamattomista löytötavaroista).

Perjantaina 16.8. normaalit aukioloajat aina klo 17 asti.

Lauantaina 17.8. avaamme puhelimet ja ovet klo 10. Ovet suljetaan klo 13 ja puhelimet klo 18.

Sunnuntaina 18.8. puhelinpalvelu aukeaa klo 10 ja ovet NOIN klo 12 riippuen löytötavaroiden saapumisesta/noudosta. Ovet ovat auki klo 16 asti ja puhelimet klo 18 asti.

TERVETULOA!

Toimistomme on kiinni kaikki pyhäpäivät sekä niitä edeltävinä päivinä suljemme usein aiemmin. Kaikki poikkeukselliset aukioloajat löytyvät info-sivultamme plt.fi/info.

Blockfest ja Pirkanmaan löytötavaratoimisto jatkavat yhteistyötään. Tarkempia lisätietoja mm. kyseisen viikonlopun aukioloajoista ja löytötavaroiden saapumisesta lähempänä Blockfest-ajankohtaa.

Blockfest logo